sony cdx-l410 zniana podświetlenia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • droizo
    Classic
    • 2012
    • 15

Panowie potrzebuje żeby ktoś spisał swoje kodowanie z licznika.
    Licznik 1U1919034B.
    Przydała by się też fotka licznika podczas testu wskazników - jak stoją wskazówki
  • pablokinah
    Rider
    • 2010
    • 574

posiadam radio sony cdx-l410 które ma podświetlenie bursztynowe rozebrałem panel aby zmienić podświetlenie na zielone by pasowało do reszty oktavi zobaczyłem iz śą tam podwójne diody zielone i bursztynowe ale jak to przełaczyć niewim opcjami radia czy mechanicznie lutownicą nie mam instrukcji obsługi a na necie w instrukcjach nie ma zmiany podświetlenia
    jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

• tom2212
      RS
      • 2008
      • 3892

Znalazłem coś takliego

Opis produktu:
      Radioodtwarzacz CD; zdejmowany panel przedni; Tuner ABC, RDS-EON; 18 pamięci UKF/6 Śr /6 Dł; BTM; CD-text, odtwarzanie CD-R; 8-krotny filtr cyfrowy; 1-bitowy przetwornik C/A; Pasmo przenoszenia 10-20000 Hz, (S/N = 90dB); powtarzanie, wybieranie losowe; moc max. 4 x 45W, RMS 4 x 25W; cyfrowy D-Bass; MBP - 4 zaprogramowane ustawienia dla głośników; wyciszanie przy telefonowaniu; podświetlenie przycisków zielone lub bursztynowe (w zależności od wersji); możliwość sterowania za pomocą joysticka; RM-X4S (wyposażenie dodatkowe); złącze i wyjście antenowe ISO.

no i właśnie : podświetlenie przycisków zielone lub bursztynowe (w zależności od wersji)

czyli nie możesz tego zrobić za pomocą funkcji. Albo przelutujesz diody albo kupisz panel podświetlany na zielono.

Komentarz

• pablokinah
        Rider
        • 2010
        • 574

bede rozbierać panel i się przyjrzeć dokładnie moze coś wykombinuje obejrze połączenia dzieki za odpowiedz pozdrawiam
        jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

Pracuję...